söndag 26 juli 2009

Söndag


och bara två veckor kvar på semestern.var har den tagit vägen?? Dagen idag har varit lugn, pratat med Isaac i telefonen ,den ungen älskar verkligen att prata ,men jag förstår inte än vad han säger än men det gör inte så mkt,jag har gripit mig ann dammråttorena som kilar omkring i lägenheten men vad jag nyser,, antingen är det väldigt mkt damm eller så är jag allergisk hihihi..man kan ju skylla på mkt för att slippa städa , men jag brukar gilla att städa det är kul när det är klart. ätit lax har jag gjort med god sås till och tittat på film med Jakob Eklund, som Johan Falk ,mkt bra filmer har tre st ,,tvättmaskinen har fått jobba fast det är söndag ,bytit lakan och handdukar har jag gjort och dukar på borden,,gjort ren fågelburen o duschat fåglarna,,dvs de sitter kvar i buren och jag duschar försiktig i lagom ljummet vatten och det verkar gilla det för de putsar sig så härligt efterråt, i morgon blir det besök på Ikea för dotra skall köpa större säng åt plutten och jag skall hjälpa till att bära håhåjaja.

torsdag 23 juli 2009

Sol


idag faktiskt skönt ,det blåser och är alldeles lagom varmt, igår var dottermed familj vi käkade lunch tillsammans och hade det skönt,, har beställt ny mobil oxå måste passa på,, den blev rosa ,har förresten köpt en ny väska oxå som är rosa den med , har fått lite dille påden rosa färgen av nån anledning.. ja ja nåt skall man ju gilla ,idag blir det lugnt ,2 veckor kvar av semestern ,det går fort håhåjaja.

söndag 19 juli 2009

Skönt


med regnet igår kväll ,det fullkomligt vräkte ner här ,mm jag njöt verkligen men nu ser det ut som om det inte regnat alls,, torrt ute verkligen.Umgicks med dottern o barnbarnet igår hela dagen vi åt lunch ihop och hade mysigt, idag skall han hem till pappa och vara i tre dagar ,kommer att sakna honom mkt, så går mina semesterdagar , har tre veckor kvar ,,i morgon blir det shopping ett par nya sommarsandaler står på listan ,,med lite klack , har fått hälsensinflammation och måste ha en liten klack för det värker vid varje steg jag tar, och enligt doktorn min skall man variera klackhöjden då.Lunch på stan blir det oxå skall bjuda dotra på chinamat det är någonting vi verkligen älskar ,,ja iaf jag, min mage mår bra av det..

söndag 12 juli 2009

Heldag

hos sonen , vi åkte ut med bussen som gick vid 10:30 och solen sken alldeles lagom och det fläktade så skönt ,, sea hade vi en underbar dag ute hos min son ,, mkt barn och mkt folk som vanligt . Isaac hade jättekul (tror jag) med sina kusiner ,, vi pratade och skrattade och grillade gott och drack gott ,vi satt ute hela dagen , i den härliga sommarvärmen,, så när vi skulle åka hem vid 19:30 tiden så slocknade Isaac i vagnen på fem minuter ,och som han sov,, snarkade gjorde han det lät så skönt .

tisdag 7 juli 2009

Ojoj

vilken start på semester ,satt i natt med dottern på barnakuten med en febrig och tungandad liten kille,, ett virus hade han fått naturligtvis som inget biter på heller inte penicillin iaf, och så kräktes han oxå av allt slem han hade i halsen ,,mormors lilla plutt ,ja det vart en rivstar på semestern som sagt,vi kom hem kl 3:00 i natt ,men nu mår han bättre iaf.

söndag 5 juli 2009

Vilken


trög dag detta varit ,vart hemma sista dagen före semestern ,gjorde illa foten och är svullen o haltar kul nä inte mkt kände mig som en skurk när jag ringde jobbet igår kväll,men vad skall man göra? ,,men nu så är det semester skall bli så skönt ,, fem veckor tror jag de blir,,, till den 10/8 blir jag ledig mmmm,.o i morgon skall jag linka över till dottern och hennes nya lägenhet maken och hon har flyttat isär,, så hon bor själv med min lilla älskling,,, han är tvärförkyld och har nästan 39' i temp stackarn,, skönt att värmen ute har sjunkit till normal svensk nivå..